Eten op de Piazza

Een heerlijke uitgebreide Marchigiaanse maaltijd op het plein van San Ginesio

In de maanden juli en augustus, organiseren we iedere zondag avond een heerlijke Marchigiaanse maaltijd op het prachtige autovrije plein van San Ginesio. Aan lange tafels, en onder het genot van een glas wijn, worden de typisch Marchigiaanse gerechten opgediend.

Beschrijving

In de maanden juli en augustus, organiseren we iedere zondag avond een heerlijke Marchigiaanse maaltijd op het prachtige autovrije plein van San Ginesio. Aan lange tafels, en onder het genot van een glas wijn, worden de typisch Marchigiaanse gerechten opgediend. Rond half acht is iedereen welkom en wordt er kennis gemaakt onder het genot van een Prosecco. Daarna schuiven de volwassenen aan aan de 'grootte' tafel en de kinderen aan de kindertafel op het plein, waar in deze maanden altijd wat te doen valt en de 'lokalen' langs flaneren. Een mooie gelegenheid om ook met tafelgenoten ervaringen etc. uit te wisselen. Monique en Robert (Le Marche Explorer), die als sinds 2000 in San Ginesio wonen en werken, zijn er ook bij en kunnen op van allerlei vragen antwoord geven en zo meer.

Beschikbaarheid

Iedere maandagavond in de maanden juli en augustus 2019.

Programma & tijdsduur

Vanaf 19:30 aperitivo, vanaf 20:00 begint het diner (zodat het ook voor de kleinste niet al te laat wordt).

Lokatie

Op het hoofdplein van San Ginesio. In geval van regen, wat we natuurlijk niet hopen, en op de 12de augustus omdat er dan de palio van San Ginesio plaats vindt, zal het diner plaats hebben in "Il Colle" het stads parkje van San Ginesio.

Aantal deelnemers:

Hoe meer, hoe gezelliger.

Prijs indicatie

Menu: als aperitivo Prosecco voor de volwassenen, waarna we aan tafel gaan om te beginnen aan het voorgerecht waarna een primo van witte en rode lasagna wordt geserveerd waarna de secondo van grigliata mista met salade en als dessert is er tiramisu met koffie en limoncello, en voor de kinderen gelato. Tijdens het eten wordt er rode en witte wijn geschonken en is er ook Cola, Fanta en water.

Prijs: € 27,50 per volwassenen, € 20 voor tieners (12-18 jaar) en kinderen tot en met 12: € 15,00.

Neem contact met ons op info@azienda-cerqueto.nl