Wandelen in de Sibillini bergen

Een prachtige wandeling in het Sibillini Nationale park

In het seizoen trekken we er op woensdag ochtend samen op uit om de mooiste plekken in de Monti Sibillini te ontdekken. Deze, door een officiële (Engelsprekende) gids begeleide (halve)-dagtochten zijn van licht tot zwaar.

Beschrijving

De top van de Monte Sibilla, met een werkelijk prachtig uitzicht in alle windrichtingen, is zeer toegankelijk. Dit geldt ook voor de dagtocht over en langs de hoogvlakte Piano Grande; eind juni/begin juli is het er een waar bloemenparadijs! Voor gezinnen met oudere kinderen is de kloof van de Fiastrone een geweldige ervaring. Een wat makkelijkere wandeling gaat naar een soort van "mini grand canyon": de Lame Rosse. Naar gelang de samenstelling van diegene die mee willen gaan, passen we onze tocht aan.

Aan het einde van de wandeling proberen we altijd ergens te stoppen, voor een lokale lunch of een snack. Iedereen kan dan naar eigen gading bestellen en afrekenen.

Deze tochten werden door enkele van onze gasten al bekroond tot hoogtepunt van hun vakantie in Le Marche. Alleen wagen veel mensen zich niet aan zo’n tocht, maar samen met onze gids, kom je op plekken die anders aan je neus voorbij gegaan zouden zijn.

Beschikbaarheid

juli - augustus

Programma & tijdsduur

We starten normaliter zo rond zeven uur, acht uur 's ochtends voor een halve of een hele dag. Uiterlijk zondag avond reserveren.

Lokatie

Naar gelang welke wandeling er wordt gekozen wordt de locatie aan de deelnemers bekend gemaakt, waar men met eigen vervoer naar toe gaat.

Aantal deelnemers:

min. 12

Prijs indicatie

€ 15 per deelnemer

Neem contact met ons op info@azienda-cerqueto.nl