Monique & Robert - Azienda Cerqueto

Ons verhaal

We zijn een familie, Monique, Robert met drie kinderen: Thijs, Sarah en Eva. Wij beiden hebben als ingenieurs gewerkt voor diverse ontwikkelingsprojecten. Als student heeft Robert gewerkt in Sri Lanka en Pakistan voor zijn stage en afstudeervak, terwijl Monique koos voor India en Argentinië. Als een familie hebben we gewerkt en gewoond in een oase in Egypte, vervolgens in het binnenland van Tanzania en uiteindelijk in Zimbabwe.

Toen onze kinderen wat ouder werden, kregen we de behoefte om een plek te vinden om ons echt te vestigen. Dat was niet gemakkelijk omdat we toch op mooie en bijzondere locaties hebben gewoond, altijd met veel plezier en voldoening gewerkt hebben, en we gewend waren aan ruimte, natuur, vrijheid en altijd nieuwe uitdagingen. Het werd Le Marche.

We kochten een vervallen landhuis en startte met de restauratie ervan. Na ruim twee jaar was Azienda Cerqueto vrijwel klaar. We wonen op Azienda Cerqueto, dus daar zullen we elkaar regelmatige zien. We zijn altijd beschikbaar voor onze gasten en helpen graag met het reserveren bij een restaurant, tips om wat te doen in Le Marche en eventuele noodsituaties. Kom en verblijf op Azienda Cerqueto en geniet van een prachtige vakantie.

A presto! Swimming Pool - Azienda Cetqueto